SEO-audit

Åre SEO är en digital SEO-byrå vårt mål är att få företag att synas
bättre på Google med hjälp av en kombination av sökmotoroptimering, användarvänlighet och analys.

Vad är en SEO-audit?

En SEO-audit är en teknisk granskning av din hemsida. Vid en SEO-audit undersöker vi hälsan av din hemsidan, hur den ses av Google, vad som behövs optimeras och ändras för att hemsidan ska ranka (synas) högre upp på Google. 

Under en SEO-audit undersöker vi även användarvänligheten och hur snabb din hemsida är. En hemsida kan vara väl optimerad, men om den inte är användarvänlig eller snabb kommer den inte ranka högt.

För att en audit ska kunna göras korrekt föreslår vi att Google Analytics och Google Search Console ska finnas implementerat på din hemsida och samlat in data i minst tre månader för att kunna etablera en baslinje av din hemsidas trafik och hur den presterar.

Din audit levereras med handfasta tips för vad som behövs ändras på din hemsida. Åre SEO kan självklart hjälpa till att implementera och optimera och kom ihåg att vi alltid erbjuder fasta priser. 

Om det dyker upp en ändring under auditen som en utvecklare behöver åtgärda guidar vi gärna de i rätt riktning.

Åre SEO kan hjälpa dig med implementering av både Google Analytics och Google Search Console via ditt CMS, det gränssnitt din hemsida är byggd i som tex. Shopify, WordPress eller Squarespace.

Vad ser vi på i en SEO-audit?

– Meta data
– Hur snabb din hemsida är
– Användarvänlighet
– Innehållet på din hemsida
– Internlänkar
– Menyer och footer
– URL-struktur
– Responsivitet
– Duplicerat innehåll mm.

Vill du synas bättre på Google?

Osäker på var du ska börja?
Vi hjälper dig ta fram en plan som funkar för din hemsida.