Våra tjänster

Åre SEO är en digital SEO-byrå vårt mål är att få företag att synas
bättre på Google med hjälp av en kombination av sökmotoroptimering, användarvänlighet och analys.

För din byrå

Driver eget och vill expandera dina tjänster med SEO? Anlita Åre SEO som din underkonsult!
Vi erbjuder alla våra tjänster till webbyråer som vill växa och börja merförsälja SEO-tjänster.

SEO-audit

En SEO-audit är en teknisk granskning av din hemsida.
Under en SEO-audit undersöker Åre SEO hälsan av din hemsidan, hur den ses av Google, vad som behövs optimeras och ändras för att hemsidan ska ranka (synas) högre upp på Google.

Sökordsresearch

För att din hemsida ska synas på Google är det viktigt att veta med vilka ord dina kunder hittar dig. Om du använder fel ord på din hemsida kan det leda till att din målgrupp och potentiella kund hittar en av dina konkurrenter istället.

 

Innehållsresearch

Om du vill starta en blogg på din hemsida, du har svårt att synas på Google för innehållet du skriver idag eller helt enkelt har slut på idéer för vad du ska skriva om, då är en innehållsresearch ett utmärkt sätt att komma på rätt väg.

 

Google Analytics

Åre SEO rekommenderar att Google Analytics och Google Search Console ska ha varit implementerat på din hemsida och samlat in data i minst tre månader för att kunna etablera en baslinje av hur din trafiken på din hemsida ser ut.

Hemsidor i WordPress

Åre SEO gör hemsidor i WordPress och Elementor Page Builder som alltid är responsiva, vilket innebär att de passar för mobil som tablet, användarvänliga, gjorda med dina kunder i åtanke och med din grafiska profil i åtanke. 

Underkonsult

Driver du eget och vill expandera med SEO? Åre SEO finns att anlita som underkonsult, vi hjälper dig komma igång att sälja SEO och erbjuder fasta priser eller timpris för det som passar dig bäst.

E-handel

Driver du e-handel? Vare sig du säljer hundmat, kläder eller skidor så är en väloptimerad webbshop nyckeln till försäljning. Åre SEO har erfarenhet av att jobba i WooCommerce, Shopify,
Etsy mm.

Lokalt eller globalt

Vare sig du driver företag eller e-handel på lokal eller global nivå kan Åre SEO hjälpa dig.
Vi hjälper dig hitta sökorden dina kunder använder för hitta dig, oavsett de söker lokalt eller globalt.

Fasta priser

Åre SEO erbjuder fasta priser på våra tjänster och vid leverans får du en tydlig lista med åtgärder för att få en allt mer optimerad hemsida, självklart kan vi även hjälpa dig optimera din hemsida.

Vill du synas bättre på Google?

Osäker på var du ska börja?
Vi hjälper dig ta fram en plan som funkar för din hemsida.