Om Åre SEO

Data, analys och användarvänlighet ligger till grund för allt vi gör och därför är det viktigt för oss att slutresultatet är lättförståelig för dig som kund. Vi ger dig handfasta tips om hur du ska gå till väga för att få en optimerad hemsida och vi hjälper dig självklart gärna med optimering.

Användarvänlighet ur ett SEO perspektiv

Åre SEO jobbar med SEO i kombination med användarvänlighet och analys. Vi ser på din hemsida ur din ett helhetsperspektiv och kommer med konkreta förslag på förändringar och implementeringar. Inom SEO handlar användarvänlighet mer om att se på den tekniska SEOn, strukturen och språket på en hemsidan mer än att se på det rent visuella gränssnittet. Vi ser hur strukturen på hemsidan ser ut, om länkflödet känns rätt och att alla viktiga sidor finns och syns i sökmotorn. Vi ser också på knappar, bilder och länkar så att alla dessa är optimerade och har rätt struktur.

Are-SEO-Hej-Jennifer

Det här är Åre SEO

Åre SEO drivs av mig, Jennifer Hammervald, digital marknadsförare och designer bosatt i Duved, Åre. 

Jag har tidigare jobbat som produktdesigner på Minecraft, Mojang, med SEO och hantering av webbshop på barnklädsföretaget Mini Rodini, samt som SEO-expert på konsultföretaget KnowIt där jag jobbade med kunder som Telenor, Orsa Grönklitt, Studiefrämjandet med flera.

Jag har studerat digital strateg och designer på Berghs School of Communication med fokus på digital marknadsföring, UX och UI. 

Vid sidan av Åre SEO driver jag också min egna Etsy-shop, Jenni’s Prints, där jag säljer tygmärken, pin, tröjor och prints inspirerade av konsthistoria och popkultur, samt frilansar som digital designer och gör loggor, brand guidelines samt bygger hemsidor i WordPress.

Global räckvidd

Åre SEO kan utföra SEO-tjänster på både svenska och engelska. Vi är helt digitala och kan hjälpa både lokala såväl som globala företag

Inga överraskningar

Vi erbjuder alltid fasta priser på våra tjänster. Priserna kan variera beroende på din hemsidas storlek och gränssnitt samt vilken tjänst.

Inget trassel

Efter en tjänst ger vi dig handfasta tips för nästa steg och vi kan alltid hjälpa dig med implementering och optimering av eventuella tjänster.

Extra support

Behöver du hjälp?
Om det dyker upp en ändring under en tjänst som en utvecklare behöver åtgärda guidar vi gärna de i rätt riktning.

Vill du synas bättre på Google?

Osäker på var du ska börja?
Vi hjälper dig ta fram en plan som funkar för din hemsida.